Letošnje poletne počitnice vas ponovno vabimo, da izkoristite izjemno priložnost in prijavite vašega otroka na naš edinstven tečaj programiranja robotov LEGO! Ta zabavni in poučni tečaj je posebej zasnovan za otroke, stare 7 let in več, ne glede na predhodno znanje.

Za vas smo pripravili naslednje termine tečaja:

3. 7. 24 – 5. 7. 24 – še nekaj prostih mest

8. 7. 24 – 10. 7. 24 – še nekaj prostih mest

19. 8. 24 – 21. 8. 24 – še nekaj prostih mest

26. 8. 24 in 28. 8. 24 – še nekaj prostih mest

Tečaj poteka od 10. do 12. ure.

Naši izkušeni mentorji bodo otrokom omogočili pravo doživetje programiranja robotov LEGO, pri čemer bo poudarek na ustvarjalnosti in igri. Otroci bodo najprej sestavili robota po navodilih in ga nato programirali. Med tečajem pa bodo nadgrajevali svoje znanje in spretnosti ter se preizkusili v programiranju samostojno ali v paru.

Ob koncu tečaja bomo navdušeni, če bo vaš otrok lahko samostojno sestavil in sprogramiral robota ter tako pokazal vse spretnosti in znanje, pridobljeno med tečajem.

Poleg tega je udeležba na tečaju cenovno dostopna, saj znaša prispevek le 20 € na dan.

Ne zamudite te izjemne priložnosti za vašega otroka, da se zabava, hkrati pa se nauči osnov programiranja robotov LEGO. Pohitite in prijavite svojega otroka čim prej, saj je število prostih mest omejeno!

Z veseljem pričakujemo vašega otroka na našem tečaju programiranja LEGO robotov.

Rezervacije zbiramo do zapolnitve prostih mest na cem@ektc.si ali po telefonih 059 080 286 ali 064 118 884. Nekateri termini se hitro polnijo, zato vam svetujemo, da nas kontaktirate čim prej; plačilo je v gotovini.

Delavnice bomo izvajali na Zagrebški cesti 18, Maribor (nad knjižnico Tezno).