Vabimo vas, da se nam pridružite na popotovanju skozi tehnološki vrtinec, kjer bomo raziskali svet sodobnih tehnologij in njihov vpliv na izobraževanje, podjetništvo in družbo. Dogodek se bo odvijal 14. februarja 2024, ob 18. uri v Evropskem kulturnem in tehnološkem centru v Mariboru – MC Centru eksperimentov Maribor, Zagrebška cesta 18, 2000 Maribor (1. nadstropje nad knjižnico Tezno).


Na dogodku bodo trije strokovnjaki osvetlili tri različne tematike:

  • Tadej Slapnik (HashNET, Think XR) – Raziskovanje vloge razširjene resničnosti (XR) ter umetne inteligence v izobraževanju in kako lahko te tehnologije oblikujejo prihodnost učenja in dela.
  • Luka Slapnik (WNS) – Predstavitev orodij, ter razprava trenutnih trendih, prihodnjih možnostih in etičnih vidikih umetne inteligence.
  • Aleš Pevc (Tehnološki park Ljubljana, GoDigital) – Pogled na to, kako lahko sodobne digitalne tehnologije, kot je AI, spodbujajo inovacije in podpirajo podjetniške ambicij, vključno z povezovanjem kognitivne znanosti z umetno inteligenco in njena uporaba za izboljšanje osebnega in poslovnega razvoja.


Ne zamudite večera, ki obljublja obilo novih vpogledov, navdiha in diskusij, ki bodo oblikovale naše razumevanje in uporabo tehnologije v prihodnosti.

Zaradi omejenih sedežev vas vljudno prosimo, da svojo prisotnost potrdite na: https://www.1ka.si/a/84759077

Ne zamudite te priložnosti, da se poglobite v svet tehnologije in inovacij.


Dogodek je brezplačen. Za več informacij in podrobnosti o dogodku nas prosimo kontaktirajte na cem@ektc.si ali 059 080 286.