Pozdravljeni dragi obiskovalci!

Pripravite se, saj nas čaka epsko potovanje! 10. Festival Mladi Maribor je pred vrati, a tokrat je vse še bolj praznično. Prav v tem letu, v katerem praznujemo deseto obletnico Maribora kot Evropska prestolnica mladih, praznujemo tudi še en izjemno pomemben jubilej – 20 let obstoja našega mladinskega centra, Centra eksperimentov Maribor!

V torek, 16. oktobra 2023, vas vabimo na poseben dogodek, ki ga ne smete zamuditi – DAN ODRTIH VRAT v našem Evropskem kulturnem in tehnološkem centru Maribor, ki je hkrati dom našega osupljivega Centra eksperimentov Maribor.

Program dogodka je izjemno raznolik:

  • Med 9.00 in 11.00 uro bo potekal strukturiran dialog o izbiri poklica, kjer boste imeli priložnost najti svojo pot v svetu poklicev.
  • In zdaj najboljši del – celodnevni BREZPLAČNI VODEN OGLED po naši stalni zbirki eksperimentov! Vse, kar morate storiti, je, da pridete in se prepustite radovednosti. Od 9.00 do 16.00 ure bomo odprti za vse radovedneže, ne glede na starost.

Povabite svoje prijatelje, družino in sošolce, saj je to izjemna priložnost, da skupaj odkrijemo svet eksperimentiranja, se naučimo novih stvari in se enostavno odlično zabavamo.

Naša 20-letna zgodovina je zgodba o radovednosti in ustvarjalnosti, zato se nam pridružite na Dnevu odprtih vrat v Centru eksperimentov Maribor, ki poteka med 10. Festivalom Mladi Maribor.

Se vidimo!