Dragi mladi!

Kot veste, se svet sooča s pomembno okoljsko krizo in vsi smo odgovorni za ukrepanje za zaščito našega planeta.

Eden od načinov, kako lahko naredimo resnično spremembo, je sajenje medovitih rastlin. Te rastline so pomemben vir hrane za čebele in druge opraševalce, ki so bistveni za ohranjanje občutljivega ravnovesja naših ekosistemov.  S sajenjem medovitih rastlin v urbanem okolju lahko pomagamo podpirati te vitalne vrste in zagotovimo, da bo naša narava še naprej uspevala.



Zato vas vabimo, da se udeležite našega prihajajočega dogodka Dan za spremembe, ki bo 15. 4. 2023 od 10. do 13. ure. Ta dan se bomo na Zagrebški cesti 18, 2000 Maribor zbrali ob sajenju medovitih rastlin in ozaveščanju o pomenu naših opraševalcev.

Vemo, da ste mnogi že navdušeni nad varovanjem okolja in pozitivnim vplivom na svojo skupnost. Z udeležbo na tem dogodku boste imeli priložnost udejanjiti svojo strast in narediti otipljivo spremembo v svetu.

Skupaj lahko ustvarimo svetlejšo in bolj trajnostno prihodnost zase in za prihodnje generacije. Zato vas vabimo, da se nam pridružite na ta pomemben dan in pomagate posaditi semena/rastline sprememb v naši skupnosti.



Upamo, da se vidimo!