Če želite, da se vaš otrok nauči osnov programiranja robotov Lego in se pri tem zabava, vas vabimo na tečaj programiranja robotov Lego. Naš tečaj je namenjen otrokom, starim od 7 let naprej. Predhodno znanje ni potrebno.

Tečaj bo potekal osemkrat, po dve šolski uri, vsako sredo od 17.00 do 18.30. Začeli bomo v sredo, 15. marca. Cena na termin je 15 €, vsak udeleženec pa bo med tečajem uporabljal svoj komplet kock in tablični računalnik.

Naši izkušeni mentorji bodo udeležence vodili skozi osnove programiranja robotov Lego z uporabo praktičnega pristopa, ki vključuje igro in ustvarjalnost. V uvodu bodo po navodilih sestavili in sprogramirali robota. Med tečajem bodo nadgrajevali svoje znanje in spretnosti pri sestavljanju in programiranju.

Ob koncu tečaja pričakujemo, da bo lahko vsak udeleženec samostojno sestavil in sprogramiral ustreznega robota ter tako pokazal svoje spretnosti in znanje, pridobljeno med tečajem.

Ne zamudite te priložnosti, da se vaš otrok uči in kreativno zabava obenem. Pohitite in prijavite vašega otroka na naš tečaj programiranja Lego robotov čim prej, saj je število mest omejeno!

Prijave sprejemamo do zapolnitve prostih mest na cem@ektc.si ali po telefonih 059 080 286 ali 064 118 884.