Gremo gor za kile dol - prijava

Center eksperimentov Maribor že tretje leto zapored organiziramo dogodek "Gremo gor za kile dol" tokrat v sodelovanju s podjetji Decathlon in Radenska, ki prispevajo svoje izdelke, in Društvom študentov medicine Maribor. Cilj dogodka je, da spodbudimo telesno aktivnost mladih. Mlade pohodnike, ki bodo opravili nalogo, bomo nagradili s praktičnimi nagradami sponzorjev.

 

Na dogodek se prijavi tukaj.

 

Podrobnejša navodila in pravila najdeš tukaj.

 

Če želiš, da te obveščamo še o drugih dogodkih in aktivnostih, se lahko prijaviš tukaj na novičnik.

* Izjava o varstvu osebnih podatkov: S 25. 5. 2018 je pričela veljati nova evropska Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov, ki prinaša več ugodnosti in varnosti za vas. Vaše osebne podatke zbiramo izključno za namen elektronskega obveščanja o dogodkih in programu  Evropskega kulturnega in tehnološkega centra Maribor (EKTC), za katerega ste podali soglasje. S prijavo soglašate, da lahko EKTC Maribor obdeluje vaše osebne podatke za namene elektronskega obveščanja, vse do vašega preklica.
V primeru, da ne želite več prejemati naših obvestil, se lahko kadarkoli odjavite tako, da na naš elektronski naslov: cem@ektc.si napišete sporočilo »Odjava«. Po prejemu zahteve za odjavo ne bomo več uporabljali zbranih osebnih podatkov za pošiljanje elektronskih novic oziroma vabil na dogodke. Po odjavi oziroma preklicu privolitve bomo podatke izbrisali v roku 7 dni.